Onze Geschiedenis

De Lekkerste Winkel van Nederland richt zich op alle eetmomenten
Eetwinkel ’t Hoekje, nieuw, verrassend en toch vertrouwd

Nieuw, verrassend en toch vertrouwd. Bij Eetwinkel ’t Hoekje in Ouddorp kun je lekker eten & drinken in een prettige omgeving tegen een eerlijke prijs. Eetwinkel staat nu al bekend als de Lekkerste Winkel van Nederland. Je voelt je er gelijk thuis.
Het verfrissende en servicegerichte formuleconcept heeft veel te bieden. Het is beslist geen doorsnee uitgifteplek voor snacks. Het richt zich met een onderscheidend assortiment en vele specialiteiten op alle eetmomenten van de dag. Voor ieder wat wils. Hoogstaande producten met een ambachtelijk karakter, gemak en beleving staan centraal. Eetwinkel, dat moet je zien, voelen en vooral proeven!
Het werd tijd voor iets nieuws in de foodmarkt. Ons verrassende en veelzijdige concept springt daar op in. De klant wordt bij Eetwinkel op een voetstuk geplaatst. Gastvriendelijkheid, echt persoonlijk contact, comfort, aantrekkelijke acties en natuurlijk heerlijke verantwoorde en goed en veilig bereide producten. Daar staan we voor garant. Gasten worden met een breed en smakelijk assortiment verwend. De aangesloten zaken worden geleid door ondernemers met passie, visie en ervaring. Voor gasten gaat het om vertrouwde gezichten met vaak een lange staat van dienst. De frisse eigentijdse uitstraling zorgt eveneens voor toegevoegde waarde. Je kunt er zitten in een trendy en sfeervolle ambiance, maar snel even iets afhalen of eventueel laten bezorgen blijft natuurlijk ook mogelijk.
Eetwinkel werkt nauw samen met de internationale horecagroothandel CHEFS CULINAR, marktleider in Duitsland en Denemarken. CHEFS CULINAR is een gerenommeerde totaalleverancier van food-, non-food- en versproducten en bedient de Nederlandse markt via de vestiging in Nijmegen.

Cafetaria `t Hoekje is opgezet in 1970 door de Fam. Breen.

Het pand was toen een DA drogisterij. Na diverse verbouwingen in 1976,1984, 1996 en 2005 en diverse formule`s door de jaren heen, zijn we nu omgetoverd tot Eetwinkel `t Hoekje

2008-10-25 16.55.002008-10-25 16.44.50Afbeelding12005-04-26 17.11.30

Voorheen Food planet. Een franchiseformule die in 1999 is opgezet. Het waren de betere cafetaria`s waarbij veel aandacht werd besteed aan kwaliteit en hygiëne. Deze kwaliteisuitstraling vond je bij elke vestiging van Food planet, en nu ook bij Eetwinkel.

In 1977 heeft dochter Janneke, van haar ouders Hans en Ma  Breen, samen met haar man Piet Bezuijen het bedrijf overgenomen.

Zoon Patrick is in 2000 in de firma gekomen en staat nu samen met zijn vrouw Nathalie aan het roer.  Zij zijn daarmee inmiddels de 3e generatie die het bedrijf voortzetten  !!!

Om met de tijd mee te gaan is daarna steeds gewisseld van stijl en formule namelijk van cafetaria naar Bestaria en daarna Food planet(Plaza food for all)  en tenslotte nu  Eetwinkel !